Hernieuwbare energie: de toekomst vandaag al in huis

Denkt u aan de plaatsing van zonnepanelen?

Onze onderneming staat volledig achter het gebruik van hernieuwbare energie. Zonnepanelen bijvoorbeeld zijn volgens ons een slimme investering. Wij zorgen alvast voor kwaliteitsvolle fotovoltaïsche panelen én de correcte plaatsing ervan. Daarna kan de onuitputbare energiebron zijn werk doen en profiteert u van gratis warmtevoorziening.

Ook warmtepompen en condensatieketels behoren tot de mogelijkheden

Een condensatieketel heeft een optimaal rendement en een lage uitstoot en sluit zo perfect aan bij de nieuwste CO2- richtlijnen. Ook een warmtepomp heeft een bijzonder hoog rendement. Hij haalt warmte uit de aarde, de lucht of het water. 'Gratis' energie dus en alleen maar bevorderlijk voor onze planeet.

Vraag gerust om advies

Bij HN-Company in Bornem zijn we bijna 40 jaar actief in sanitair en centrale verwarming. Tonnen ervaring dus, maar dat betekent niet dat we niet meegroeien met de hedendaagse ontwikkelingen op vlak van verwarming.

Aarzel niet om contact op te nemen en vraag gerust naar meer informatie over warmtepompen, condensatieketels en zonnepanelen in Bornem en de wijde regio.