Van kleinste kamertje tot luxueuze badkamer

HN-Company is uw partner in sanitair

Wanneer u bouwt of renoveert is de plaatsing van sanitair één van die klussen die u maar beter overlaat aan een professional. HN-Company uit Bornem is al jarenlang professioneel actief als sanitair installateur én blijft continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Zo haalt u met ons een betrouwbare vakman in sanitair in huis.

Nieuwe sanitaire voorzieningen om u tegen te zeggen

Droomt u van een grote badkamer? Of dient er enkel een nieuw toilet geïnstalleerd te worden? Bij HN-Company luisteren we naar uw wensen en zorgen we voor een piekfijn uitgevoerde plaatsing van uw sanitair. Loodgieterij heeft geen geheimen voor ons!

Zoekt u een loodgieter voor herstellingswerken?

Ook wanneer er reparaties aan uw sanitaire voorzieningen uitgevoerd moeten worden, kan u bij ons aankloppen. Zo maakt u snel weer zorgeloos gebruik van uw badkamer of toilet!

Bent u nog op zoek naar een loodgieter voor de installatie of herstelling van uw sanitair in Bornem of de wijde omgeving? Onze onderneming is actief in Brussel en Antwerpen. Contacteer ons snel voor een vrijblijvende offerte!