Wie slim is, laat zijn CV-ketel tijdig onderhouden

Voor een degelijk onderhoud van uw verwarmingsketel contacteert u HN-Company

Wist u dat het onderhouden van uw CV-ketel wettelijk verplicht is? Voor centrale stooktoestellen op gas geldt een verplichte onderhoudsbeurt om de twee jaar, voor diegene op stookolie is zelfs een jaarlijks onderhoud verplicht.

In de wijde omtrek van Bornem (regio Brussel –  Antwerpen) kan u het onderhoud van uw verwarmingsketel overlaten aan HN-Company.

Altijd een persoonlijke service

Bij ons is het de zaakvoerder zelf die het onderhoud uitvoert. CV-installateur Hugo Van Campenhout heeft al bijna 40 jaar ervaring achter de rug. Zo weet u zeker dat u een ervaren vakman in huis haalt!

Ook voor de installatie van uw centrale verwarming kan u bij ons terecht

Zoekt u een partner voor de aanleg van uw verwarming? Ook dan zit u goed bij ons! Wij plaatsen alle types van ketels, radiatoren, warmtepompen, zonneboilers en leidingen. De merken waarmee wij aan de slag gaan, zoals Junker, Likewise en Weishaupt staan stuk voor stuk bekend om hun onklopbare kwaliteit.

Overtuigd? Bel ons dan vandaag nog op voor een gratis offerte! Installatie en onderhoud van uw verwarmingsketel in Bornem en daarbuiten, daarvoor moet u bij ons zijn.